YEROLUK ORTAOKULU
Konukbekler Belediyesi / Yeroluk Mahallesi Köyü / Merkez / MUŞ

VİZYON

Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmesi. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda gelişen teknolojiyi yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın İSTİYORUZ...

MİSYON

Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel ihtiyacı doğrultusunda , Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek, iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk ilke ve inkılaplar ışığında , Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Bilgiye kolayca ulaşabilen , ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için VARIZ..

Öğretim Şekli :TEKLİ

TEKLİ